fbpx
More

Eef Ouwehand is brandbuilder en expert op het gebied van smartphone fotografie & Instagram. Eef heeft een achtergrond in psychologie & marketing. Ze helpt ondernemers en bedrijven hun verhaal te vertellen door middel van beeld. Hoe maak je de vertaalslag van strategie naar digital storytelling en beeld? Hoe breng je de strategie tot leven?

Vanuit deze paraplu doet Eef verschillende dingen:

Ze deelt haar kennis in artikelen, als speker op events en tijdens workshops.

Op het gebied van branding, visual storytelling, Instagram en smartphone fotografie geeft ze praktische tips hoe je verschillende soorten content creëert voor social media, nieuwsbrieven en website en zorgt dat ze aansluiten bij je strategie en brand. Krachtig beeld versterkt je merk. Ze is auteur van het boekje over smartphone fotografie waar inmiddels al meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht.

Ze creeert content door middel van beelden en boeken.

Portret, food en lifestyle fotografie (op locatie, studio en internationaal) Voor boeken, tijdschriften en kranten in de reis- en vrijetijdssector, de overheid, mode en de voedingsindustrie. Merken bouwen met fris en authentiek beeld. Als creatief directeur en mede-eigenaar bij Divas Publishing Inc. (2010), waar we onder andere kookboeken en reisgidsen maken en publiceren.

Eef is gek op Instagram, lekker eten, reizen en etherische oliën van young living. Deze passies probeert ze zoveel mogelijk te combineren.

 

Eef Ouwehand selfie queen

Eef geeft lezingen en workshops over iPhone fotografie, smartphone fotografie, visual storytelling, Instagram en food fotografie in binnen en buitenland.

Eef woont in Amsterdam met haar gezin en is regelmatig in Curacao te vinden waar ze een uitgeverij, Divas Publishing heeft met Kristel Slagter.