fbpx
More

Online workshop smartphonefotografie

In deze tijd dat we steeds meer dingen online doen ivm Corona, heb ik ook meerdere verzoeken gekregen voor een online workshop smartphonefotografie. Vanaf deze maand zullen die ook beschikbaar zijn.

Wil jij ook betere foto’s leren maken met je telefoon en herken je je in de volgende dingen:

  • je smartphone is vaak de enige camera die je bij je hebt
  • je schiet altijd maar wat en wilt meer weten over compositie en gebruik van licht
  • je weet het basis gebruik van je camera maar wilt meer
  • je hebt een app geinstalleerd maar er zijn zoveel opties dat je niet weet waar je beginnen moet
  • je wilt graag praktisch aan de slag en het moet niet te ingewikkeld zijn

online workshop smartphonefotografie

Inmiddels heb ik de afgelopen maanden 1 op 1, aan bedrijven en hoge scholen al vele malen online workshops gegeven, soms in groepen van 100 mensen tegelijk. Hierdoor weet ik wat wel en wat niet werkt. Voor deze workshops zal ik beginnen met kleinere groepen, zodat ik ook opdrachten kan geven en genoeg tijd heb voor vragen.

Fijne praktische workshop, veel geleerd in een korte tijd. Hier kan ik wat mee! ~ Esther

Dank je wel voor deze inspirerende workshop dit zal me zeker helpen om betere foto’ s te maken voor mijn blog en instagram. ~ Janet

Eef weet op een heldere en simpele manier uit te leggen hoe je betere foto’s kunt maken. In haar workshop Instagram ga je ook direct oefenen in de praktijk en krijgt haar boek mee waardoor je thuis weer gemakkelijk dingen op kunt zoeken. Aanrader ~ Karen