fbpx
More
Food photography Caribbean Flavors

Caribisch kookboek Modern Caribbean

Na een maand hard werken in de tropen is het zover. Het nieuwe Caribisch kookboek Modern Caribbean Flavors is klaar. De boeken zijn gedrukt en onderweg naar Curaçao. Natuurlijk hebben we er ook een aantal hier achter gehouden die we verkopen via de webshop (het zijn maar 200 stuks, dus als je er een wilt wees er snel bij… je kunt het boek hier vast bestellen).

Caribisch kookboekHelmi Smeulders van het blog Caribbean Spice Girl en Eef Ouwehand en Kristel Slagter van uitgeverij Divas Publishing, Inc. hebben een nieuw Caribisch kookboek gemaakt.

In het kookboek Modern Caribbean Flavors geeft chef Helmi Smeulders de vaak traditionele Caribische gerechten een moderne twist. Denk aan een heerlijke burger met ‘pulled pork’, een Caribische salade met quinoa en granaatappelpitjes en ijsjes van cactusvruchten.

caribisch kookboek, Caribische kookboeken caribisch kookboek, Caribische kookboeken caribisch kookboek, Caribische kookboeken caribisch kookboek, Caribische kookboeken caribisch kookboek, Caribische kookboeken caribisch kookboek, Caribische kookboeken caribisch kookboek, Caribische kookboeken