fbpx
More
Smartphone fotografie tips voor op reis

Nieuw! Smartphone fotografie op vakantie

Wat is er mooier dan een nieuw jaar starten met een nieuw boek? Je kunt een exemplaar van smartphone fotografie voor op vakantie winnen. Lees verderop hoe. Keihard heb ik met Evelijn van Vindict (ja ze hebben hele lekkere wijnen) gewerkt om dit boekje boordevol smartphone fotografie tips te maken. Vorig jaar was ie al klaar, maar we mochten er nog niks over zeggen. We moesten wachten tot een grote klant hem als kerstgeschenk aan zijn relaties had verstuurd. Nu is het tijd om er een weg te geven!

smartphone fotografie voor op vakantie

Smartphone fotografie tips & tricks

Al twee jaar wil ik ‘m schrijven dit boek vol met smartphone fotografie tips. Steeds kwam er weer een ander project tussen. Eind augustus op een avond dacht ik, nu moet het er echt komen, ik ga een planning maken met Kristel om het uit te geven met Divas Publishing. Belt Evelijn de volgende morgen of ik een boekje wil maken over smartphone fotografie. Dit is geen toeval…

Steeds meer fotograferen met mijn telefoon

Je smartphone is het toestel dat je altijd bij je hebt. Kun je dan niet beter zorgen dat je daar zo veel mogelijk uit haalt? Ik merk dat mensen veel vragen hebben en willen weten hoe ik bepaalde dingen aanpak of doe. Daarom geef ik workshops en lezingen over smartphone fotografie en heb ik de belangrijkste informatie voor je in dit boek op een rij gezet. Op het mooie Mallorca schoot ik de laatste foto’s en vroeg meteen mijn vriendin Esther Jacobs, the no excuses lady, het voorwoord te schrijven.

Voor wie is dit boek?

Smartphone fotografie voor op vakantie is het boek voor mensen die meer uit hun vakantiefoto’s willen halen. Die op zoek zijn naar inspiratie en uitleg hoe beter te fotograferen met een telefoon. Eef Ouwehand geeft praktische tips en inspirerende voorbeelden van vakantiefotografie: van selfies, portretten, landschappen, strand & water, zonsondergangen & silhouetten, gebouwen en food.

De auteur gaat op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • hoe maak je een backup?
  • Wat is compositie?
  • Hoe maak je een goede selfie?
  • Wat zijn de beste apps?
  • Waar maak je een smartphonehoesje met je vakantiefoto’s?

Smartphone fotografie voor op vakantie laat zien dat goede foto’s maken met je telefoon helemaal niet moeilijk is en vooral leuk.

Er staan ook hele ‘stomme’ dingen in, zoals het maken van een back-up en het aanzetten van een automatische back-up naar wifi. En ik kan alleen maar zeggen: DOE HET! Onlangs is het toestel van mijn vriend gestolen met 2 jaar aan foto’s erop. Je raadt het al, zonder back-up.

smartphone fotografie tips voor op vakantie

Het boek smartphone fotografie voor op vakantie winnen?

1. Volg eefphotography op facebook
2. Volg eefphotography op instagram
3. Deel de afbeelding op facebook of instagram die naar deze post linkt.
4. Laat een comment achter onder deze post

Voor alle onderdelen kun je een keer deelnemen winnen. Volg je me al op fb en intagram? Dan doe je automatisch al mee. De winnaar wordt op maandag 19 januari bekend gemaakt!

Het boek bestellen?

Je kunt het boek hier bestellen! Wil je een persoonlijke boodschap of een gesigneerd exemplaar? Laat het me even weten in het opmerkingen veld bij de bestelling.