fbpx
More

Betere foto’s met je telefoon

Wil jij ook betere foto’s leren maken met je telefoon en herken je je in de volgende dingen:

  • je telefoon is meestal de enige camera die je bij je hebt
  • je schiet vaak maar wat en wilt meer weten over compositie en gebruik van licht
  • je weet het basis gebruik van je camera maar wilt meer
  • je ziet allerlei foto’s met tekst en artwork erop en wilt dat zelf ook kunnen
  • je hebt een app geïnstalleerd en er zijn zoveel opties dat je niet weet waar je beginnen moet
  • je wilt graag praktisch aan de slag en het moet niet te ingewikkeld zijn

Dan is een van onderstaande workshops iets voor jou:

  • Smartphone fotografie
  • Smartphone food fotografie & styling
  • Workshop Instagram

In de verschillende workshops iPhone fotografie en smartphone fotografie help ik je op weg om fantastisch beeld te creëren met je telefoon en deel ik mijn favoriete apps & tips met je!

Informatie workshop iPhone fotografie, smartphone fotografie en workshop Instagram

Er zijn online-cursussen die op verschillende data starten en gedurende het hele jaar geef ik workshops in mijn studio in Amsterdam of op locatie (o.a. Barcelona, Berlijn en Curaçao).

Kijk hier voor meer informatie schrijf je in voor de nieuwsbrief om de nieuwe data van de workshops als eerste te ontvangen.

Op zoek naar een workshop op maat of voor je personeel of team?

Wil je je mensen betere foto’s laten maken met de telefoon? Ben je op zoek naar een workshop smartphone foodfotografie, een workshop Instagram of visual storytelling? Of misschien zelfs een selfie workshop? Dan help ik je graag.

Voor teams, bedrijven en instellingen creëer ik op verzoek online programma’s, workshops en lezing op maat (o.a. Apple Store, ministerie van VWS, SanDisk, Guilty People, Kleine Fabriek, Modefabriek en teams van Young Living distributeurs).

Waarom ben ik me gaan verdiepen in smartphonefotografie?

Ik merk dat ik de laatste jaren steeds meer fotografeer met mijn iPhone en steeds minder met mijn professionele camera, omdat ik geen zin heb om iedere keer die zware camera mee te tillen. Wat ik wel wil is mooie foto’s maken met een professionele uitstraling dus ben ik me gaan verdiepen in smartphonefotografie. Ik ben veel gaan experimenteren met verschillende apps en gadgets en schrijf hierover op mijn blog. Denk hierbij aan camera apps om te fotograferen, apps om je foto’s te bewerken en text & artwork toe te voegen.

Naast iPhone fotografie expert ben ik gek op Instagram, lekker eten, reizen en etherische oliën deze passies probeer ik zoveel mogelijk te combineren. Ik maak kookboeken, reisgidsen en hét boekje over smartphone fotografie (inmiddels meer dan 20.000 exemplaren van verkocht).

workshop smartphone fotografie
workshop food fotografie & styling