fbpx
More
foto visitekaartjes

Maak foto visitekaartjes met je instagram foto’s

Voor het laatste hoofdstuk van mijn boekje over smartphone fotografie deed ik onderzoek naar producten met je smartphone foto’s erop. Ik bestelde van prints, telefoonhoesjes, polaroids, magneten e.d. bij een verschillende leveranciers. Op een van mijn zoektochten kwam ik bij Print Studio terecht. Ze hebben geweldige producten.

Foto visitekaartjes met je instagram foto's

 

Foto visitekaartjes

De vierkante foto visitekaartjes zijn mijn favoriet. De software via de computer werkt heel gemakkelijk. Het enige probleem is dat toen ik kaartjes probeerde te bestellen voor meerdere personen, de eerste order uit mijn winkelmandje steeds weg was als ik mijn tweede toevoegde. Ik heb uiteindelijk vier keer los besteld en een email gestuurd, de dubbele verzendkosten heb ik  terug gekregen. Let dus op met het combineren van verschillende producten! Er bestaat een kans dat je alles kwijt bent en weer van voor af aan kunt beginnen. Ze zijn hier wel mee bezig maar het is nog niet opgelost.

Hoe werkt het?

Je kunt via de site inloggen op je instagram account en foto’s selecteren of foto’s uploaden vanaf de computer. Print Studio heeft ook een app om direct van je telefoon foto’s te selecteren uit de filmrol of uit je Instagram account. Voor de apple versie van de  app klik hier en voor de android versie klik hier. Hieronder volgt een uitleg hoe je via de site kunt bestellen.

Foto visitekaartjes met je instagram foto's

Stap 1. Login in je instagram account of selecteer foto’s vanaf je computer.

TIP: wanneer je vanaf je computer upload maak dan vooraf een map aan met de foto’s die je wilt gebruiken. Dit kun je wanneer je vanaf de app werkt ook doen door een album aan te maken en daar de gewenste foto’s in te selecteren.

002_foto visitekaartjes met je instagram foto

Stap 2. Selecteer de gewenste foto’s.Foto visitekaartjes met je instagram foto's

TIP: Je kunt een foto ook meerdere keren gebruiken, klik op het pijltje omhoog en selecteer het gewenste aantal. Bijvoorbeeld 10 dezelfde kaartjes met een bepaalde foto erop.Foto visitekaartjes met je instagram foto's

Stap 3. Kies wat je op de achterkant van de kaartjes wilt hebben.

Foto visitekaartjes met je instagram foto's

Stap 4. Ik heb zelf in Photoshop een achterkant opgemaakt en die geüpload. Je kunt ook gewoon een tekst typen.Foto visitekaartjes met je instagram foto's

Stap 5. Je kunt dan de kaartjes checken en ze bestellen.

Kosten vierkante foto visitekaartjes

Set of 60 cards: $20,-
Set of 100 cards: $25,-
Set of 200 cards: $50,-
Set of 400 cards $80,-

Verzendkosten voor 100 kaartjes naar Nederland is: $12,-

Ik had de orders al snel in huis, binnen een week.

Ga je de foto visitekaartjes maken? Ik vind het leuk als je ze deelt op social media en mij dan in het bericht tagt! Mijn instagram account is @eefphotography. Wil je meer inspiratie voor foto visitekaartjes, lees dan mijn blog over moo visitekaartjes.

Meer weten over smartphone fotografie?

Volg een cursus iPhone fotografie, kijk hier voor de cursus data. Wil je liever zelf aan de slag? Bestel dan hier het boekje smartphone fotografie voor op vakantie.