fbpx
More
Camera+ app

Mijn favoriete iPhone app, camera+ app tutorial

“Wat is je favoriete iPhone camera app?” Is een vraag die me vaak wordt gesteld. Ik moet bekennen dat ik er meerdere gebruik. Camera+ is de favoriet waar ik steeds weer naar teruggrijp en daarom heb ik een camera+ tutorial gemaakt.  Zo kun je ook wanneer je deze app nog niet gebruikt snel aan de slag met de verschillende mogelijkheden (of misschien nog een aantal nieuwe dingen ontdekken als je hem al wel gebruikt).

iPhone fotografie, iPhone, camera+ app

Camrea+ is veel meer dan alleen een camera. Je kunt na het maken van een foto gemakkelijk de witbalans aanpassen en een aantal standaard bewerkingen uitvoeren om de foto te verbeteren. Daarnaast kun je verschillende kaders, filters en effecten toevoegen aan de foto’s. Wat fijn is van de effecten, is dat je ze in sterkte kunt aanpassen en kunt combineren. De Camera+ app kun je hier downloaden. Let op, de Camera+ app is er alleen voor iPhone, in de Google Playstore vind je er ook een, maar het is niet dezelfde app!

Camera+ toevoegen aan de standaard (iOS) Camera

Sinds iOS 8 kun je de bewerkingsmogelijkheden van sommige apps toevoegen aan de standaard camera app. Zie hier hoe je dat met Camera+ kunt doen.

iPhone fotografie, camera+ tutorial, toevoegen camera+ beweringsopties aan basis camera, iOS 8

Camera+ tutorial

Download hieronder de pdf met de camera+ tutorial. Veel plezier ermee en vergeet vooral niet de macro functie uit te testen! De foto van de doorgesneden granaatappel is in de macro stand gemaakt. De tekst is toegevoegd met de Rhonna Designs app. In deze blog kun je er meer over lezen. En hier kun je de app downloaden.

Fotograferen met de camera plus app

iPhone fotografie, camera+ tutorial, #granaatappel, #macrofotografie, #quote #valentine #valentijndsquote

Meer weten over iPhone of smartphone fotografie?

Wil je zelf aan de slag? Koop hier mijn boek over smartphone fotografie.

Wil je me live zien? Kom op donderdagavond 12 februari om 18.30 naar de lezing die ik geef over iPhone fotografie en  instagram in de Apple store in Amsterdam. De lezing is gratis, je kunt je hier registreren.

Begin iets nieuws: iPhone fotografie met Eef Ouwehand

12 februari, 18:30 uur Kom luisteren naar Eef Ouwehand, freelance fotografe en brandbuilder. Ze geeft je tips en kaders om je foto’s te verbeteren met Instagram. Leer van Eef hoe je je foto’s kunt delen en hashtags het beste kunt gebruiken. Mis deze spoedcursus Instagram voor iPhone niet. Registratie vereist.

Wil je meer praktisch advies in een kleine groep (max 8 personen) kom naar de workshop smartphone fotografie in Amsterdam op zondag 15 februari om 10 uur (nog 7 plekken). Daarvoor kun je hier registreren of voor de workshop op 30 mei om 10.30 (nog 2 plekken) daarvoor kun je hier registreren. Je krijgt dan ook het boek smartphone fotografie voor op vakantie.

Wil je informatie uit deze blog gebruiken? Link dan wel terug naar mijn site en vermeld mijn naam erbij.