fbpx
More
Winnaar Smartphone fotografie

Winnaar Instagram actie smartphone fotografie

Het weer is zonnig na de mist van vanmorgen. De lente is in aantocht en dat voel je. Ik heb buiten op het terras bij de Corner Bakery genoten van mijn eerste kop koffie in de zon. Ik merk dat ik blij ben dat de winter bijna voorbij is.

(null)
Winactie op Instagram
Vorige week bereikte ik de mijlpaal van 1300 volgers op Instagram. Tijd voor een winactie. Omdat veel mensen nu plannen aan het maken zijn voor de vakantie leek het me een goed idee om mijn nieuwe boekje smartphone fotografie voor op vakantie weg te geven. Een boekje bordevol tips om betere (vakantie)foto’s te maken met je smartphone.

(null)
Winnaar
De winnaar van het boekje is Victor Kleemans. Victor kun je me een email sturen of een direct message met je adres?

Nieuwtje
Tot slot nog een leuk nieuwtje! Er komt nu al een tweede druk en naast de Nederlandse versie komt er ook een Engelse versie van het boekje.