fbpx
More
Apple store amsterdam

iPhone fotografie Apple store Amsterdam

Soms krijg je ineens van die leuke mails in je inbox, van die mails waar je hart stiekem een klein sprongetje bij maakt. Zo kreeg ik ander halve maand geleden toen ik in Curaçao zat een mailtje van de Apple store Amsterdam: “Heb je interesse om een workshop iPhone fotografie te komen geven?” Daar hoef ik niet lang over na te denken, Apple is een van mijn favoriete merken.

De switch van pc naar mac maak ik eind 2005. Als ik stop met mijn baan als marketing manager heb ik ineens geen laptop meer. Ik wil graag cursussen Photoshop, Illustrator en Indesign volgen, dat gaat wat lastig zonder computer en dus koop ik mijn eerste Macbook. Dat is inmiddels bijna 10 jaar geleden. Eind 2006 ben ik super blij met mijn eerste iPhone, die een vriendin onder in haar rugzak meeneemt uit Miami, ik woon zelf op dat moment in Curaçao. Sinds die tijd zijn mijn iPhone en ik onafscheidelijk. Mijn eerste iPhone heb ik nog steeds, hij staat op mijn bureau en ik gebruik hem voor mijn muziek.

Aplle store Amsterdam

Sinds mijn eerste iPhone maak ik bijna dagelijks foto’s met mijn telefoon. Ik merk dat ik steeds vaker alleen mijn telefoon mee neem en zelfs met vakantie mijn goede camera thuis laat. Ik hoor van veel mensen hetzelfde. Vaak krijg ik vragen over hoe ik bepaalde dingen doe of welke app ik gebruik. Deze vragen beantwoord ik via mijn  blogs en tijdens een lezing of workshop. Eind vorig jaar kwam al de kennis samen in het boekje smartphone fotografie voor op vakantie dat ik samen met Evelijn van Heuven voor Eliza was here maakte. Inmiddels is zoals de meeste van jullie weten, begin dit jaar ook mijn eigen knalgele variant uit gekomen.

Naast dat ik graag met mijn iPhone fotografeer ben ik ook gek op Instagram. Ik krijg er enorm veel inspiratie door en heb er veel leuke mensen door ontmoet. Voor de Apple serie begin iets nieuws combineer ik mijn twee favorieten: Instagram & iPhone fotografie in de Apple store Amsterdam.

Begin iets nieuws: Instagram & iPhone fotografie Apple store Amsterdam

  • Instagram is hot, maar wat kun je er nu allemaal mee?
  • Instagram is een platform, dat weten de meeste wel, maar hoe vind je de weg in het woud van gebruikers en hashtags #?
  • Wat kun je allemaal doen met de bewerkingstools in de app?
  • Hoe krijg je een kader om je foto en hoe pas je een filter toe?

Donderdag 12 februari om 18.30 geef ik antwoord op deze vragen in een spoedcursus Instagram met iPhone. Naast tips over Instagram geef ik ook veel algemene iPhone fotografie tips.

De spoedcursus Instagram met iPhone is gratis, je moet je alleen wel aanmelden via de website van de Apple store Amsterdam.

Apple store Amsterdam

Workshops iPhone fotografie Amsterdam 15 februari en 30 mei

Wil je meer praktisch advies in een kleine groep (max 8 personen) kom naar de workshop smartphone fotografie in Amsterdam op zondag 15 februari om 10 uur (nog 6 plekken). Daarvoor kun je hier registreren, kosten €95,- of voor de workshop op 30 mei om 10.30 (nog 2 plekken) daarvoor kun je hier registreren. Bij beide workshops krijg je ook het boek smartphone fotografie voor op vakantie.

Wil je liever thuis zelf aan de slag of zoek je nog een leuk kado voor je Valentijn? Bestel dan hier het boekje smartphone fotografie.

Wil je informatie uit deze blog gebruiken? Link dan svp wel terug naar mijn site en vermeld mijn naam erbij.