fbpx
More
workshop foodphotography Curacao

Smartphone workshop foodphotography Curacao

Super leuk!! Volgende week zaterdag 24 november geef ik weer een smartphone photography workshop foodphotography Curacao op dushi korsou met mijn favoriete chef Helmi Smeulders.

Wat kun je verwachten van de workshop foodphotography Curacao?

Wat moet je je voorstellen bij een smartphone foodfotografie workshop in samenwerking met Thelma & Louise wild cooking? We beginnen na de lunch en eindigen met een borrel met heerlijke bites uit Helmi’s nieuwe kookboek, die we natuurlijk ook gaan fotograferen. De workshop bevat theorie, praktijkoefeningen en de beste tips om zelf op een simpele manier food foto’s te maken voor je blog, website of social media.

workshop foodphotography Curacao

Voor wie is de smartphone workshop: foodphotography Curacao geschikt?

Ben je foodblogger of een enthousiaste foodie in Curacao en wil je betere foto’s voor je blog, instagram en facebook? Dan is de workshop smartphone food fotografie & styling wellicht voor jou een uitkomst.

Bekijk hier de foto’s van de workshop van vorige jaar. De workshop was vorige jaar uitverkocht, dus boek hier je plekje als je het niet wilt missen.

LET OP: vul bij de check out LOCAL PICKUP IN als verzend methode als je een adres in Curacao invult anders pakt de webshop de bestelling niet.

workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao workshop foodphotography Curacao

Aanmelden workshop

Klik hier om je aan te melden voor de workshop.

Datum: Zaterdag 24 november 2018
Locatie: Thelma & Louise – Wild Cooking
Djonoramarthaweg 1
Tijd: 14.00-17.00
Kosten: NAF 195,- of EURO 95,-

LET OP: vul bij de check out LOCAL PICKUP IN als verzend methode als je een adres in Curacao invult anders pakt de webshop de bestelling niet. Lukt het niet om via de webshop te bestellen neem dan even contact op met mij of Helmi Smeulders.

Wil je een workshop foodfotografie in Nederland volgen? Schrijf je dan hier in.