fbpx
More
Rhonna Designs app

De Rhonna designs app is top

Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesignsRhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesignsAl een hele tijd wil ik een post maken over mijn favoriete app, de Rhonna Designs app. Door gezondheid gedoe is het er steeds niet van gekomen. Deze week kreeg ik weer 2 vragen en daarom nu dan eindelijk de blogpost!

Rhonna Farrer is het creatieve brein achter deze app. Ik volg haar al een jaar of 6 via internet met haar 21 art journal challenges en digitale scrapbook kits.

Rhonna designs app

De Rhonna designs app is een super fijne app voor iPhone (ze werken hard aan een android versie). Je kan er heel veel gave dingen mee doen om je iPhone foto’s net even wat leuker te maken. Zoals een tekstje erin zetten of een kader erom heen. Je kunt de app hier downloaden.

App Description: Designed with your creativity in mind to add your own personality to your photos. Can be printed out up to 4×4 with great resolution! Perfect to creatively edit your photos with artist, Rhonna Farrer’s exclusive frames, masks, designs, fonts & filters right on your iPhone.

Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesignsRhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns

Features: Adjust transparency, color, shadows, outlines, size & angles as you create with the text & design features. Add masks to any photo using the various shaped designs; even has the feature of allowing you to add multiple designs/fonts to the mask!

Super leuk! Deze week zijn 2 van mijn iPhone foto’s van het #100daysofflowers project eruit gekozen voor het beginscherm van de app. Als je op de foto’s klikt (in de app draaien ze heen en weer). Dan zie mijn naam en een link naar mijn instagram feed waar je dan weer naar door kan klikken.

Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns

Voorbeelden van foto’s bewerkt met de Rhonna designs app.

Hier zie je een aantal voorbeelden van iPhone foto’s die ik met haar app bewerkt heb. Je kunt heel veel verschillende dingen doen. Simpel een TEKST aan je foto’s toevoegen of DESIGN (wordart of artwork) wat in de app zit. Verder kan je werken met FILTERS (maskers, dingen transparant maken) en er gave FRAMES omheen doen.

Het watermerk heb ik er niet via de Rhonna designs app ingezet, die heb ik via de iWatermark app erin gezet. In deze blogpost lees je hoe je zelf een watermerk kan toevoegen aan je iPhone foto’s.

Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns

Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns Rhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesignsRhonna desings app | eefphotography | Blog #iPhonefotografie #rhonnadesigns

Ik wilde een tutorial maken maar zag op de site dat Rhonna zelf allerlei instructie video’s heeft gemaakt. De basis instructie video kan je hieronder kijken. Verdere uitleg over specifieke onderdelen, TEXT, FRAMES, DESIGN, FILTERS van de Rhonna designs app kan hier vinden.

Kies je favoriet foto.

Wil je graag weten hoe ik een van bovenstaande foto’s heb gemaakt? Laat dan weten welke foto je favoriet is en dan maak ik een tutorial van de foto die de meeste mensen als favoriete foto hebben.

Getting Started with the Rhonna Designs App from Rhonna Designs on Vimeo.

Cursus iPhone fotografie

Wil je liever dat iemand het je persoonlijk uitlegt? Dan kan je altijd een cursus iPhone fotografie bij mij volgen. Hierin krijg je uitleg over composite en de werking van je camera en tips & tricks voor handige apps. Kijk hier voor meer informatie.