fbpx
More
workshop smartphone fotografie

Mijn favoriete apps Collect & Letterglow

Maak je eigen kalender met de apps Collect & LetEn toen was het alweer september, wat vliegt de tijd toch! Ik stuitte dit weekend weer op 2 fijne apps die ik jullie niet wil onthouden. Collect en Letterglow.

Collect is een app waarin je iedere dag in een kalender een foto op slaat.

Je kan verschillende kalenders aanmaken. Bijvoorbeeld eentje waar je iedere dag je 100daysofflowers in opslaat en een waar ja iedere dag een foto van je kind bewaard.

Wanneer je een maand vol hebt, kan je de kalender bewaren in je camera rol. Je kan hem dan openen in Letterglow en er tekst aan toevoegen.

Hieronder zie je een voorbeeld van de maand Augustus van mijn #100daysofflowers project.

#100dagenprojecten

Na aanleiding van mijn #100daysofbreakfast en #100daysofflowers zijn er al veel nieuwe 100dagen projecten ontstaan. Shanti Silos starte het #100daysofmetime project. Eentje die ik hier ook wil delen is #100daysofsisters van Wimke Tolsma en Elske Leenstra. Voor deelnemers aan het project zou ik zeggen downloaden die collect app dan heb je meteen een mooie verzameling van al je foto’s bij elkaar! Ik zit er zelf ook aan te denken om mee te doen, maar dat wordt misschien een beetje veel….

My favorite apps Collect & Letterglow | eefphotography |Blog #collect #letterglow #iphonefotografie

Description Collect

– Remember every day through your photos –
– Collect the best moments of your life –
– App of the Week + New & Noteworthy –

‘Collect’ is the perfect app for photo-a-day and Project 365 enthusiasts.

De gratis versie is alleen low res en je kan een upgrade kopen waar je ook highres kalenders uit kan krijgen die je vervolgens weer kan printen. Ik heb dat nog niet gedaan, maar als dat zo ver is zal ik het hier delen.

Description Letterglow

Share the story & emotion behind your photos by applying beautiful text and elegant overlays. The intuitive design and professional features in LetterGlow mean the only limit is your creativity. Quickly produce funny, inspirational or informative images to share & use however you choose.

Cursus iPhone fotografie

Wil je liever dat iemand het je persoonlijk uitlegt? Dan kan je altijd een cursus iPhone fotografie bij mij volgen. Hierin krijg je uitleg over composite en de werking van je camera en tips & tricks voor handige apps. Kijk hier voor meer informatie.