fbpx
More
100 days of flowers, iPhone fotografie

100 days of flowers ~ week 8

Wat was het weer een bijzondere week vol bloemen! Hieronder zie je de foto’s van de afgelopen week op een rijtje. 

Als je op de hashtag #100daysofflowers kijkt zie je de foto’s van alle mensen die mee doen. Je kan zelf ook mee doen als je wilt! Fotogafeer iedere dag een bloem en zet de hashtag #100daysofflowers erbij.

Als je mijn 100 days of flowers project wilt volgen op instagrameefphotography of facebook en twitter kan je ze ook iedere dag zien!

De bloemen van deze week

Ik zal je wat meer vertellen over de bloemen van deze week.

#56. Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar even zoals het gaat. Deze mooie woorden kwam ik op instagram tegen van @zilverblauw aan @fleurra en waren toepasselijk voor mezelf.

100 days of flowers, iPhone fotografie

Zoals een aantal van jullie weten heb ik een tijdje geleden een galsteen koliek gehad waardoor ik mijn trip naar Curacao moest cancellen. Ik was erg ziek en mijn conditie heel slecht. Na een heerlijke vakantie was ik gelukkig weer aangesterkt en vol goede moed aan het werk gegaan.

Ik heb allemaal leuke opdrachten en daarnaast was ik ook weer begonnen met bootcamp en hardlopen. Waarschijnlijk iets te enthousiast.

Gisteren naar de dokter geweest en het blijkt dat ik gordelroos (ik neem die 100 days of flowers wel heel letterlijk). heb. Wat vaak voorkomt bij een zeer lage weerstand bij mensen van rond de 60… Pfff daar zit ik even helemaal niet op te wachten nu dat het net weer goed ging.

Gisteravond had ik het even helemaal gehad en moest enorm huilen. Het moest er even uit en dat luchtte op. Alle lieve berichtjes en telefoontjes die ik van iedereen kreeg n.a.v. mijn facebook berichtje waren hartverwarmend! Dank daarvoor 🙂

Vandaag gaat het gelukkig weer een stuk beter. Ik moet nog even rustig aan doen en mijn tempo aanpassen aan mijn lijf. Het gaat even niet hoe het moet, en nu moet het maar even zoals het gaat…

#55. Gisteren kwam ik tijdens een wandeling mijn stiefdochter en haar moeder tegen. Noor was super blij. Lekker even een ijsje gegeten, wat fijn dat dat gewoon kan! En op weg naar de ijs salon kwamen we langs dit prachtige huis vol bloemen waar ik even een foto van moest maken.

100 days of flowers, iPhone fotografie

#54. Een super vrolijke knal gekleurde bos bloemen waar ik iedere keer weer blij van word als ik naar de foto kijk. Even een aantal dingen uitgeprobeerd met mijn favoriete app. Op verzoek volgt hier nog een aparte blog over met HOE je dat kunt doen.

100 days of flowers, iPhone fotografie

#53. Grappig dat er tegelijk rozebottels en bloemen aan deze struik zitten. Hier de mooie bloemmetjes en mijn voeten.

100 days of flowers, iPhone fotografie

#52. Prachtige bos bloemen waar ik deze week iedere dag van geniet!!!

100 days of flowers, iPhone fotografie

#51. De bachelor van een goed vriendinnetje bij Anna Haen. Wat een leuke relaxte kookworkshop! Echt een aanrader.

100 days of flowers, iPhone fotografie

#50. Arme Lot de goudvis die we al 5 jaar was is overleden :-(. We hebben hem begraven in het plantsoen vlak bij ons huis. De kids hadden wat mooie bloemen geplukt voor op het grafje.

100 days of flowers, iPhone fotografie

Dat waren weer de bloemen van deze week. Nu snel mijn kleine meisje van de opvang halen.

Enkele quotes over het project

“Love your projects!!!! Wat een inspiratie, leuk ook die 100 dagen”

“Zo gaaf Eef… ben echt geïnspireerd ”

@eefphotography Ik vind het leuk om mee te doen! 100 dagen, wel een uitdaging!”

“Ja! Ik doe mee! Vanaf morgen jump ik er ook in :) ”

Wil je zelf ook meer weten van iPhone fotografie en in de praktijk aan de slag?

Voor 30 augustus staat de eerste workshop iPhone fotografie in Amsterdam op de agenda in Nederland en van 19-22 September is de workshop bloggen en iPhone fotografie in Berlijn.

Heb je vragen? Bel me op 06-41512700 of stuur me een email.