fbpx
More

Hoe krijg je een hele foto op instagram?

Hoe krijg je een hele foto op instagram? Deze vraag kreeg ik vorige week van drie verschillende mensen. Tijd dus om er een blogje aan te besteden. Er zijn een aantal apps waarmee je makkelijk je foto als geheel op instagram kan krijgen. Instagram maakt namelijk automatisch je foto’s vierkant.
SQUAREREADY APP Hoe krijg je een hele foto op instagram?

Hoe krijg je een hele foto op instagram?

De app die ik zelf het meest gebruik om foto’s in zijn geheel op instagram te krijgen is: square ready. De app is gratis en gemakkelijk in gebruik. Je selecteerd een foto uit je filmrol. SquarereadySquare ready – Smart Layouter for Instagram voor iPhone kun je hier downloaden. Voor android is er een vergelijkbare app, Square InstaPic – No crop hier te downloaden.

Hoe krijg je een hele foto op instagram?

5 Stappen om een foto op instagram te plaatsen zonder crop.

1. Kies een foto uit je filmrol.
2. Selecteer fit in frame of het knopje ernaast float in frame als je nog wat extra wit ruimte wilt.3. Save je foto of open hem in een van onderstaande platforms, verstuur per email of maak een kopie.
4. Kies het gewenste bestandstype en formaat. Als je de foto’s later nog wilt afdrukken in een album(pje) kies dan het grootste formaat.
5. Je foto heeft nu twee witte balkjes aan de zijkant en is klaar om te uploaden naar instagram.

Een andere app waar je het ook mee kan doen is PicTapGo! die kan je hier downloaden.voor €1,79 er zitten ook een hoop leuke filters bij. Als je een foto uit je filmrol importeert kan je op go drukken en dan instagram full of float kiezen als je de hele foto wilt en niet een gecropte versie.pictapgo

Heb je ook een vraag of iets wat je graag wilt weten met betrekking tot een bepaalde app of iPhone fotografie? Stel je vraag in de comments en wie weet beantwoord ik jouw vraag de volgende keer! Wil je meer weten over iPhone fotografie? Op 16 oktober geef ik weer een workshop. Kijk hier voor meer informatie.

P.S. we zijn ook gestart met #100daysofHEMA, mee doen kan nog steeds! Het jasje wat ik aan heb op de foto is van de nieuwe MOAM voor HEMA collectie.