fbpx
More
#Waterlogue app, #aquarel

Een prachtige aquarel met de waterlogue app

Tijdens mijn vakantie was ik aan het pinnen en stuitte ik op de blog van Jusitna Blakeney. Wat een prachtige sfeer weet deze dame te vangen in haar projecten met haar jungalo style (mix van tropical, bohemian en vintage). Ik zag een mooie aquarel foto voorbij komen en las dat ze die met een iPhone app had gemaakt.

Daar wil ik meer van weten. Na wat zoeken op haar blog had ik gevonden wat ik wilde weten, het was de Waterlogue app . Bij deze waarschuw ik je, hij is enorm verslavend…Je kunt hem hier voor $2,99 kopen in de app-store.

Maak in 1 minute een aquarel met de waterlogue app #waterlogue #aquarel

De instellingen die ik veel gebruik zijn voor de waterlogue app zijn:

Natural: voor de meeste foto’s geschikt
It’s technical:
voor foto’s met weinig contrast, je ziet dan ook duidelijk de tekenlijntjes en een leuk ruitje in de achtergrond
Travellogue: voor een vintage look.

De penseel maat heb ik meestal op: medium
Penseel intensiteit op: normaal
Kader op: no border

Ik deel hieronder een aantal van mijn foto’s die ik met de waterlogue app gemaakt heb.

Instelling natural

#Waterlogue app, #aquarel #pineapple

#Waterlogue app, #aquarel #Waterlogue app, #aquarel #Waterlogue app, #aquarel

#Waterlogue app, #aquarel

Instelling Technical

#Waterlogue app, #aquarel

 Instelling Traevlogue

met de waterlogue app

En zo kan je dus alles waterloguen 🙂

De inhoud van mijn tas, een gebouw, een kerk, een aquareldoos, eten, een servieskast, een zwembad, een vaas met bloemen, je kinderen, interieur van een huis of van een winkel en last but not least natuurlijk jezelf!

met de waterlogue appmet de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app met de waterlogue app#Waterlogue app, #aquarel

PS. had ik al gezegd dat het vreselijk verslavend is…..

Workshop iPhone fotografie

Wil je meer halen uit je iPhone foto’s kom dan naar een van de workshops iPhone fotografie. Dat kan op zondag 14 septemeber of op donderdag 16 oktober.

Maak in 1 minute een aquarel met de waterlogue app #waterlogue #aquarel