fbpx
More
The PIN gallery Amsterdam

The PIN gallery Amsterdam ~ Inspiratie

Gisteren had ik afgesproken met Tineke of wel tin spaghettiiii. Eerst heerlijk koffie gedronken met taart bij de Ijsbreeker, appeltaart van Kuyt en cheese cake van Holtkamp (MMMMM). En daarna naar the PIN gallery op de lauriersgracht 154 in Amsterdam. Even heerlijk wat inspiratie op doen. 

The PIN gallery AMsterdam

The PIN gallery

The PIN gallery is een pop-up gallery georganiseerd door Joëlle Wehkamp van studio SJOESJOE en Marieke Noordanus van MINT PR. Beide dames ken ik nog van HEMA (ja daar heb ik ooit nog gewerkt ;-)).

Het idee om de 5 favoriete pins van 8 pinners af te drukken en op te hangen vind ik top. Hoe vaak drukken we tegenwoordig nog iets af? Zoveel beeld blijft digitaal. En hoe gaaf is het om een afbeelding groot op plexiglas te zien hangen?

De ruimte die ze voor deze tentoonstelling hebben gevonden is fantastisch. Ik zou er zo morgen in willen met mijn bedrijf wat een fijn licht. Zelfs met keiharde regen buiten heb ik onderstaande foto’s kunnen maken.

The PIN gallery is er nog tm 18 augustus, dus ga dit weekend nog even kijken, het is absoluut de moeite waard!

Wat zijn jouw 5 favoriete pins?

Ik ga straks mijn pinbord door kijken wat mijn 5 favoriete pins zijn. In een volgende blog zal ik ze delen. Leuk als je ook jouw 5 favoriete pins blogt.

The PIN gallery Amsterdam

The PIN gallery Amsterdam

The PIN gallery Amsterdam

The PIN gallery Amsterdam

The PIN gallery Amsterdam

Als fotograaf op de foto 😉

Als fotograaf heb je op de een of andere manier bijna nooit foto’s van jezelf. Tineke heeft foto’s van mij aan het werk gemaakt 🙂 en ik een aantal van haar. Ik ben reuze benieuwd naar het resultaat.

The PIN gallery Amsterdam

009_THE-PIN-GALLERY-copy

Na the PIN gallery hebben we die prachtige koffie (met croissant) gedronken bij Headfirst Coffee roasters echt een aanrader voor koffie liefhebbers! Ze hebben ook heerlijke tijdschriften als Kinfolk & Anthology (waar Tin en ik er allebei een van gekocht hebben…) en nog een winkel vol met waanzinnige vintage spullen.

cursus iPhone fotografie

Beter leren fotograferen?

Wil jij ook mooie foto’s maken van je koffie en leuke momenten uit je dag? Weten hoe je net even dat gene doet waardoor je foto eruit springt? Kom dan naar de cursus iPhone fotografie op 30 augustus!

Wil je met je blog aan de slag en ook op een makkelijke manier leren foto’s te maken met je iPhone voor je blog, kom dan mee naar Berlijn van 18-22 september.