fbpx
More
100 days of flowers, iPhone fotografie

100 days of flowers ~ week 7

Wat gaat het toch snel alweer bijna op de helft van het 100 days of flowers iPhone fotografie project! Ik heb er nog steeds plezier in om iedere dag weer wat anders te verzinnen om bloemen of een bloem te fotograferen en er weer een leuke quote bij te zoeken.

Als je op de hashtag #100daysofflowers kijkt zie je de foto’s van alle mensen die mee doen. Je kan zelf ook mee doen als je wilt! Fotogafeer iedere dag een bloem en zet de hashtag #100daysofflowers erbij.

Als je mijn 100 days of flowers project wilt volgen op instagrameefphotography of facebook en twitter kan je ze ook iedere dag zien!

De bloemen van deze week

Ik zal je wat meer vertellen over de bloemen van deze week. Nummer 49 is een prachtig boeket wat ik gefotografeerd heb bij the PIN gallery die we vandaag hebben bezocht! Echt een aanrader. De quote: “Trust your heart” heb ik precies in de kleine raampjes bovenin weten te passen.

100 days of flowers, iPhone fotografie

Een van mijn favoriete strandtenten is de Branding in Noordwijk. Vooral wanneer het niet te druk is zoals op deze beetje winderige dag is het er heerlijk. Er stond een vaas met prachtige witte gladiolen.

100 days of flowers, iPhone fotografie

Fluitekruit blijft mooi.

100 days of flowers, iPhone fotografie

En de naam van deze fijne bloemetjes vergeet ik nou altijd 🙁 kan iemand me helpen met de naam?

100 days of flowers, iPhone fotografie

Prachtige hortensia’s in verschillende kleurschakeringen die ik gewoon ergens op straat tegen ben gekomen.

100 days of flowers, iPhone fotografie

Deze quote lijkt zo simpel. “Do what you love, love what you do” Toch is het in de praktijk van lastig, waarom zijn we soms met dingen bezig waar we helemaal niet van houden of doen we dingen totaal zonder aandacht en liefde?

100 days of flowers, iPhone fotografie

De bloemen man op de markt. Waar mijn moeder altijd de bloemen haalt die ik dan vaak weer krijg :-).

100 days of flowers, iPhone fotografie

Dat waren weer de bloemen van deze week.

Enkele quotes over het project:

“Love your projects!!!! Wat een inspiratie, leuk ook die 100 dagen”

“Zo gaaf Eef… ben echt geïnspireerd ”

@eefphotography Ik vind het leuk om mee te doen! 100 dagen, wel een uitdaging!”

“Ja! Ik doe mee! Vanaf morgen jump ik er ook in :)”

Wil je zelf ook meer weten van iPhone fotografie en in de praktijk aan de slag?

Voor 30 augustus staat de eerste workshop iPhone fotografie in Amsterdam op de agenda in Nederland en van 19-22 September is de workshop bloggen en iPhone fotografie in Berlijn.

Heb je vragen? Bel me op 06-41512700 of stuur me een email.