fbpx
More
100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram

100 days of flowers ~ NEW PROJECT

Na 100 dagen ontbijt is het nu tijd voor een nieuw iPhone fotografie project: 100 dagen bloemen. Ik merkte dat ik er in het begin van de week nog niet veel aan vond om bloemen te fotograferen, ik miste mijn ontbijtjes! Gelukkig werd dat later in de week steeds beter en begin ik er nu zelfs lol in te krijgen.

iPhone fotografie project: 100 days of flowers.

Wat heel leuk is dat een aantal mensen met me mee doen aan project 100 days of flowers. Als je op de hastag #100daysofflowers kijkt zie je de foto’s van alle mensen die mee doen. Je kan ieder moment nog instappen. Begin met het fotogaferen van iedere dag een bloem en zet de hashtag #100daysofflowers erbij.

Als je mijn 100 days of flowers project wilt volgen op instagram: eefphotography

100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram 100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram 100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram 100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram 100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram 100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram 100 days of flowers persoonlijk iphone fotografie project instagram

Hier zie je een aantal van de foto’s van mensen die mee doen aan het iPhone fotografie project #100daysofflowers!

#100daysofflowers instagram iphone fotografie

Foto’s van: Eefphotography, Margitr21, tin_spaghetti, jeetjejanita en pimpelmeis.

Enkele quotes over het project:

“Love your projects!!!! Wat een inspiratie, leuk ook die 100 dagen”

“Zo gaaf Eef… ben echt geïnspireerd ”

@eefphotography Ik vind het leuk om mee te doen! 100 dagen, wel een uitdaging!”

“Ja! Ik doe mee! Vanaf morgen jump ik er ook in :)”

Wil je zelf ook meer weten van iPhone fotografie en in de praktijk aan de slag?

Voor 30 augustus staat de eerste workshop iPhone fotografie in Amsterdam op de agenda in Nederland en van 19-22 September is de workshop bloggen en iPhone fotografie in Berlijn.

Heb je vragen? Bel me op 06-41512700 of stuur me een email.