fbpx
More
100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram

100 days of breakfast ~ week 14

Het einde begint in zicht te komen…nog 4 dagen en dan heb ik 100 dagen iedere dag mijn ontbijt gefotogrefeerd. Als ik eerlijk ben 99 deze week ben ik heel ziek geweest en heb ik 1 dag helemaal niets ontbeten. 

Ik dacht toen nog dat het een voedselvergiftiging was, later bleek het om een gasteen koliek te gaan. Wat absoluut geen pretje is.

Hieronder zie je een compilatie van de afgelopen 7 dagen. Op mijn instagram pagina en mijn facebook fanpage kan je ze per dag volgen. Ik vind het altijd erg leuk als je een berichtje achter laat!

100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram

100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram100 days of breakfast ~ week 13 ~ persoonlijk project instagram