fbpx
More
100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram

100 days of breakfast ~ week 13

En alweer een week ontbijtjes. Het begint op te schieten! Nog maar 11 dagen na deze week. Ik vind het erg leuk om een langere tijd met dit project bezig te zijn. Ik merk dat ik het leuk vind om een lekker ontbijtje te maken en wat meer moeite te doen dan wanneer ik mijn ontbijt niet fotogafeerde. 

Het zijn echter wel steeds variaties op het zelfde thema ;-)! Hieronder zie je de foto’s van de afgelopen week. Ik vind het erg leuk om te merken hoeveel mensen mijn ontbijtjes volgen. Ik krijg er veel opmerkingen en complimenten over, dank daarvoor!!

Wil je op de hoogte blijven? Op mijn instagram pagina en mijn facebook fanpage kan je ze per dag volgen. Ik vind het altijd erg leuk als je een berichtje achter laat!

083_100-days-of-breakfast-copy 084_100-days-of-breakfast-copy 085_100-days-of-breakfast-copy 086_100-days-of-breakfast-copy 087_100-days-of-breakfast-copy 088_100-days-of-breakfast-copy 089_100-days-of-breakfast-copy