fbpx
More
100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram

100 days of breakfast ~ week 11

Deze week een aantal nieuwe theedoeken gekocht voor mijn 100 dagen ontbijt project bij Duikelman in Amsterdam! Helemaal blij mee. Ik zoek alleen nog een donker groene ruit. Hopelijk vind ik hem nog.

Ik raakte aan de praat met de dame in de winkel en ze zou haar eigen exemplaar meenmen zodat ik er toch een ontbijt foto mee kan maken. Hoe leuk is dat.

iphone fotografie

Hieronder zie je een compilatie van de afgelopen 7 dagen. Op mijn instagram pagina en mijn facebook fanpage kan je ze per dag volgen. Ik vind het altijd erg leuk als je een berichtje achter laat!

Verder ben ik ook heel benieuwd wat jullie het liefst eten voor ontbijt, laat je het me weten?

100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram100 days of breakfast, personal project iphone photography istagram