fbpx
More

Reisgids Curacao ‘eye candy’

Vandaag was ik bijna de hele dag buiten aan het fotograferen. Twee bijzondere dames. Floor van Huis van ‘t hart en Danielle van Hartskracht. Eerst op Ijburg en later bij Bloemendaal in de duinen. Wat was het af en toe koud en dan heb ik het nog niet over de wind. Het mocht de pret niet drukken. We hebben prachtige profiel foto’s en zakelijke portretten gemaakt. Later deze week zal ik daar een sneak peek van plaatsen.

Verlangen naar de zon

Ik ben gek op Nederland, maar op zo’n dag als vandaag verlang ik naar Curacao! De heerlijke temperatuur en prachtige kleuren. Ik zou er zo even naar toe willen. Wat ik dan soms doe is door een van de 2 reisgidsen bladeren die ik samen met Kristel Slager heb gemaakt. En dan droom ik heerlijk weg. Op de een of andere manier krijg ik er altijd energie van.

Het lijkt wel of ik iets van die zonnige vrolijke Curacao energie overneem van de foto’s.

Vitamine C(uracao)

Daarom vandaag deze post voor jullie. Even wat ‘eye candy’ uit onze reisgids. Curacao vitaminen om de kou weer even de baas te kunnen ;-). Kijk naar de foto’s en ook of het iets met je doet. Ik ben benieuwd of jullie het zelfde effect hebben als wat ik met de foto’s heb. Laat je het me weten?

Colorful Curacao pictures to brighten up your day!

reisgids curacao banda abouReisgids Curacao ‘eye candy’ ~ Commerciele fotografie » Eef Ouwehand | zakelijke portretfotografie en personal branding | amsterdam

Reisgids Curacao Banda Abou

Wat anderen over onze reisgids Curacao Banda Abou zeggen:

There is no better introduction to the secret beauty of Band Abou than this little green book chockfull of splendid images of this serene part of the Island of Curacao. The work of two passionate aficionados the book leads you from the vibe of easygoing small-towns to charming hidden beaches and much more.

Sherman De Jesus


Congrats for a good book, showing greats sides of Curacao.
Good pictures, my favorite being the taking off Pelican. Truth caught in flight. And of course the Barber lady shining with God s light. Good simple, informative and poetique text at times. Merde for your book, and the next!

Philippe Z

Wil je meer weten over onze reisgids Curacao en onze reisgids Curacao Banda Abou of op de hoogte blijven over onze nieuwe boeken? Kijk dan hier.  Heb je interessen om de reisgids Curacao te kopen of kado te geven? Kijk dan hier.