More

7 tips voor een goede selfie

Help! Je hebt een goede profielfoto nodig en geen tijd of budget om een professionele foto te laten maken. Hoe maak je nu een goede selfie? Met behulp van deze 7 tips maak je een selfie waar je mee voor de dag kunt komen. Lees er meer over in de blog die ik schreef voor Branding Studio.

selfie

Bloggen voor Branding studio

Branding studio is een initiatief van Nynke Kuipers zij is een echte brand-aholic en deelt op haar site alles wat je moet weten om je zelf succesvol als brand in te zetten. Ik help je graag met smartphone en fotografie tips zodat een goede visuele presentatie niet ontbreekt.

In mijn eerste blog over het maken van een goede selfie leg ik in 7 eenvoudige stappen uit hoe je zelf een goede profielfoto kunt maken met je mobiel. Lees hier hoe je dat doet.

Hoe maak ik een goede selfie?

Jouw carrière guide

Elke carrièremaker en ondernemer claimt de beste te zijn. Je moet dus opvallen wil je boven het maaiveld uitsteken. Branding Studio is jouw carrière guide en deelt Personal Branding tips, nieuws en musthaves voor carrièremakers, bloggers en ondernemers om jezelf als personal brand te onderscheiden van de massa.

Wij dagen je uit het beste uit jezelf te halen: zie jezelf als merk en verover de wereld!

Tags: