fbpx
More

Food fotografie en lifestyle fotografie

Ben je op zoek naar sfeervolle food fotografie of aansprekende lifestyle beelden? Zoek je iemand die met je mee kan denken over passend beeld bij jouw verhaal of website? Dan kan ik je helpen. Ik ben een lifestyle en food fotograaf en grafisch ontwerper uit Amsterdam met een achtergrond in psychologie en marketing. Ik creëer beelden die het verschil maken.

 

Ik ben gespecialiseerd in food fotografie en lifestyle fotografie. Vanuit het totaalbeeld zoom ik steeds meer in om de essentie van iets of iemand vast te leggen.

Inmiddels heb ik meerdere kookboeken (Veggie Kidz, Modern Caribbean Flavors, Caribbean cooking, writers cookbook & cooking with essential oils) en drie reisgidsen over Curaçao gemaakt en bijdragen geleverd aan meerdere boeken en covers. Daarnaast heb ik commercieel en redactioneel beeld gemaakt voor websites, brochures, boeken en tijdschriften (o.a. Happinez, Jamie Magazine, Libelle, Holland Herald, Ministerie van VWS, Minimonkey, Gezinnig, Protest). Anderen omschrijven mijn werk als kleurrijk, fris en echt.

Je hebt sfeerbeeld nodig voor je artikel, website, brochure, tijdschrift maar…

  • de sfeer van de fotografie klopt niet met je merkwaarden
  • de fotograaf begrijpt niet waar je het over hebt
  • de beeldkwaliteit is niet consistent

Dit bied ik je qua food fotografie en lifestyle fotografie

  • mijn expertise en begeleiding als enthousiaste en vakkundige fotograaf
  • iemand die mee denkt vanuit de merkstrategie
  • sprekende beelden die perfect aansluiten bij je merk of artikel

Door mijn marketingervaring weet ik welk beeld het beste past in een bepaalde context. We kijken samen of de beeldtaal klopt bij de essentiële waarden van je merk of artikel. Past het huidige beeld je verhaal? We werken samen om beelden te creëren dat de essentie van jou, je merk, je artikel of je bedrijf weergeeft.

Voor wie?

Ik werk graag samen met creatieve vrouwelijke ondernemers en beeldredacteuren met visie en ambitie die in goed beeldmateriaal willen investeren om hun merk of artikel te versterken.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, bel 06-15830797 of email.

Specialiteiten

Lifestyle fotografie, food fotografie, portret fotografie, natuurlijk licht fotografie, de essentie weergeven.

Art direction, Foodfotografie, grafisch ontwerp Modern Caribbean flavors
food fotografie & opmaak door eef ouwehand
food fotografie & opmaak door eef ouwehand
food fotografie & opmaak door eef ouwehand
food fotografie & opmaak door eef ouwehand