More
  • Wil je geen over geposeerde kinderen maar echte sprekende beelden, waar kinderen opstaan zoals ze zijn?
  • Ben je op zoek naar sfeerbeeld voor je folder, advertentie, website of editorial in een magazine?
  • Zoek je fris en kleurrijk beeld?
  • Wil je een fotograaf die meedenkt en snel kan schakelen?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik stel kinderen op hun gemak en weet die momenten te pakken dat ze het eigenlijk niet meer door hebben dat ze gefotografeerd worden. Hierdoor ontstaat krachtig authentiek beeld.

Kijk hieronder voor een impressie van mijn werk. Wil je meer zien bekijk dan mijn portfolio commerciële kinderfotografie

[metaslider id=3011]

Ik werk graag met kinderen en dan niet de statische uber geposeerde studio portretten, maar lekker ongedwongen net dat moment pakken dat je ze ziet zoals ze echt zijn. Het liefst werk ik buiten en op locatie. In Curaçao is dat meestal geen probleem in Nederland kan dat soms lastig zijn en is de studio natuurlijk ook een optie.

Klanten waar ik voor gewerkt heb zijn o.a.: Gezinnig, Protest, Minimonkey, Brams Paris, Ministerie van VWS, Kid & Kikki.

Zie hieronder een filmpje van mij aan het werk tijdens een van de shoots voor Protest bij St Jorisbaai in Curaçao. De shoots waren in samenwerking met Chickas Photoproductions.

Wil je ook mooie sfeerbeelden of kleurrijke kinderfotogafie voor je advertenties, tijdschrift, merk of site? Bel me +31 6 41 51 27 00 om de opties te bespreken of neem contact op voor een offerte op maat.